13 εκ. η Γιουβέντους για Τσιμίκα...


Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν σενάρια που κάνουν αναφορές για ενδιαφέρον ομάδων για τον Κώστα Τσιμίκα όπως η Νις και η Νάπολι χωρίς να έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση. 

Όμως μια ομάδα σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ιταλίας είναι αυτή που είναι διατεθειμένη να βάλει στο τραπέζι ρευστό για να τον κάνει δικό της. Αυτή σύμφωνα με τα ίδια μέσα είναι η Γιουβέντους που κοστολογεί 13.000.000 εκ. ευρώ τον Έλληνα μπακ και θα προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του. Από την πλευρά τις Λίβερπουλ όμως υπήρξε αντίδραση έστω και ανεπίσημη, πως δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον 25χρονο παίκτη ειδικά σε αυτήν την τιμή καθώς είναι ακριβώς τα χρήματα που επένδυσαν για να τον φέρουν από τον Πειραιά στο Λίβερπουλ.με τα ίδια μέσα να κάνουν αναφορά πως με 30.000.000 εκ. ευρώ ίσως να έμπαιναν σε συζητήσεις. Πάντως είναι γεγονός ότι ο Έλληνας διεθνής έχει κολλήσει απόλυτα στην ομάδα του Γιούργκεν Κλόπ και δύσκολα θα αποφασίσει ο ίδιος.να αποχωρήσει από τους κόκκινους παρά το ότι μπροστά του έχει τον βασικό και σχεδόν αναντικατάστατο Ρόμπερτσον.

Κατά την πρώτη του χρονιά στο Μερσεισαιντ μέτρησε μόλις 7 συμμετοχές ενώ κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Τσιμίκας μέτρα ήδη 21 συμμετοχές (1.487 λεπτά) και 6 ασσίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Πιο σημαντικές οι 4 στο Champions League (2 ασσίστ) και 10 στην Premier League (2 ασσίστ). Το συμβόλαιο του Τσιμίκα στην Λίβερπουλ προβλέπει 55.000 χιλ. ευρώ την εβδομάδα ενώ στο σύνολο ο παίκτης λαμβάνει 2.650.000 εκ. ευρώ ανά έτος για τα 4 χρόνια της διάρκειας του ως το το καλοκαίρι του 2024. 



Σχόλια